Κυριακή 19 Απριλίου 2020

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που έγινε από τη Μακεδονική Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών (ΜΕΚΑΔΕΣ) για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας που διοργανώθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στο Café-Bar EMPIRE. Πολλά μέλη της Ένωσης αλλά και καλεσμένοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε η Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γκένιου Δώρα, η οποία ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, ενώ ευχαρίστησε το Δ.Σ., την κ. Δράμπα Σουζάνα, Αντιπρόεδρο, την κ. Κουτίδου Χριστίνα, Γραμματέα, την κ. Μαραβελάκη Φρύνη, Ταμία και τα Μέλη κ. Τσεπελή Μαριάνθη και Σαββοπούλου Χριστίνα, καθώς και τα μέλη της Ένωσης για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και για τη συμβολή τους στην εκπλήρωση του έργου της Ένωσης.

Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσαν ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του 4ου ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας κ. Βρεττού Αθηνά, η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σερρών κ. Πάνου Ελευθερία, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνογαλλικής Φιλίας Σέρρες-Fosses κ. Θεοδωρίδου Ρούλα, η κ. Παχαδίρογλου Ολυμπία, Γραμματέας του Συλλόγου Φίλων-Εθελοντών της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Ν.Σερρών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί κ. Γρηγοριάδου Δέσποινα, κ. Καραμανίδου Φωτεινή και κ. Καραθανάση Μαρία, μέλος της ΕΛΜΕ Σερρών, και μας τίμησε με την παρουσία του και ο συνάδελφος κ. Παπαχρήστου Βασίλειος, Αιρετός στο ΠΥΣΔΕ Σερρών. 

Τυχερή της βραδιάς ήταν η συνάδελφος και φίλη κ. Πίγκα Ζωή στην οποία ευχόμαστε τα καλύτερα για το νέο έτος.
Ευχαριστούμε το Café-Bar EMPIRE για τη φιλοξενία και το Ζαχαροπλαστείο ΜΙΧΑΛΗΣ στην Ηράκλεια Σερρών για την νόστιμη βασιλόπιτα.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε και του χρόνου να βρεθούμε όλοι ξανά για να γιορτάσουμε!
 






 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου