Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1ης ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2014ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1ης ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2014


Τα μέλη του έργου Γλωσσικές Διαδρομές, Η Θεσσαλονίκη, πολύγλωττη πόλις σας προσκαλούν στην 1η ανοιχτή συνάντηση προετοιμασίας των Γιορτών της Πολυγλωσσίας που θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Μάιο-Ιούνιο 2014 στο μέγαρο του νέου Δημαρχείου.
Η συνάντηση έχει ως στόχο τη σχετική ενημέρωση των ενδιαφερομένων να συμμετάσχουν στις πολυγλωσσικές και διαπολιτισμικές δράσεις του έργου και στην ανταλλαγή ιδεών.
Η συνάντηση θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου  την Τρίτη  18 Φεβρουαρίου, και ώρα 18.00.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φορείς, ομάδες και εκπαιδευτικοί να προσέλθουν προκειμένου να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν τις απόψεις τους με την ομάδα του Έργου.
H ατζέντα της συζήτησης περιλαμβάνει:

Πρόγραμμα 

Άνοιγμα - Ενημέρωση για την οργάνωση του έργου 

Παρουσίαση προτεινόμενου προγράμματος

Συζήτηση

Κλείσιμο εργασιών

Οι σελίδες μας στο facebook τις οποίες μπορείτε να επισκέπτεσθε τακτικά και να αναρτάτε συναφείς εκδηλώσεις σας είναι :
http://langtrips.wordpress.com/
https://www.facebook.com/groups/239973746133573/

Μπορείτε να μας στέλνετε υλικό, ενημερώσεις ή τις προτάσεις σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γιορτής giortipolyglossias@gmail.com/                     

Με εκτίμηση
η ομάδα του Έργου «Γλωσσικές διαδρομές. Η Θεσσαλονίκη, πολύγλωττη πόλις 2014»
Αντώνης Καρούμπης
(Αντιδήμαρχος  Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης).
Σοφία Ασλανίδου (Πρόεδρος της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας).
Αργυρώ Μουμτζίδου (ειδική σε θέματα Πολυγλωσσίας και Διδακτολογίας Γλωσσών-Πολιτισμών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου