Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ Μ.Ε.Κ.Α.Δ.Ε.Σ.Δ. 2ο ΜΕΡΟΣ (2006-2010)

 

Το 2ο μέρος του αφιερώματος καλύπτει τα χρόνια της Ένωσης από το 2006 ως το 2010 και συγκεκριμένα σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες σε συνεργασία αρχικά με τον Σχολικό Σύμβουλο Αγγλικής κ. Θεόδωρο Μανιάκα και κατόπιν με τον κ. Θεόδωρο Σκενδέρη σε νέο ρόλο Σχολικού Συμβούλου Αγγλικής. Οι ημερίδες, με εισηγητές καταξιωμένους Συμβούλους Αγγλικής και Επιμορφωτές Εκπαιδευτικών, λαμβάνουν χώρα κυρίως στο νομό Σερρών που γίνεται το κέντρο των δραστηριοτήτων της Ένωσης. Οι συνεργασίες με  εκδοτικούς οίκους ξενόγλωσσων βιβλίων για την παρουσίαση νέων εκδόσεων διδακτικού υλικού συνεχίζονται. Ο κύριος στόχος των σεμιναρίων είναι η επιμόρφωση των μελών σε καινοτόμες παιδαγωγικές-διδακτικές μεθόδους, η εισαγωγή της χρήσης νέων τεχνολογιών στη μαθησιακή διαδικασία και ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου του εκπαιδευτικού στη νέα μαθητοκεντρική εκπαιδευτική πρακτική. Σημαντική θέση στις δράσεις της Ένωσης καταλαμβάνουν επίσης οι πολιτιστικές και εκπαιδευτικές επισκέψεις καθώς και οι εκδρομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής εκλέγονται το 4ο Διοικητικό Συμβούλιο στις 2 Δεκεμβρίου 2006 που αποτελείται ονομαστικά από τους:

Φιφή Σωτηρίου (Πρόεδρος-Σέρρες), Σοφία Κεσκίνογλου (Αντιπρόεδρος-Σέρρες), Κυριακή(Σάντυ) Θρασυβουλίδη (Γραμματέας-Σέρρες), Σουζάνα Δράμπα (Ταμίας-Σέρρες) και Αναστασία Γαλανού (Μέλος-Δράμα)

και το 5ο Διοικητικό Συμβούλιο στις αρχαιρεσίες της 7ης Δεκεμβρίου 2008 με μέλη τους :  

Φιφή Σωτηρίου (Πρόεδρος), Ευμορφίλη(Φυλίτσα) Κοφίδου (Αντιπρόεδρος),  Κυριακή (Σάντυ) Θρασυβουλίδη (Γραμματέας), Σουζάνα Δράμπα (Ταμίας) και Ελπίδα Τσακίρδαη (Μέλος), το οποίο πλέον έχει σύνθεση αποκλειστικά από συναδέλφους του Νομού Σερρών.


ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ Μ.Ε.Κ.Α.Δ.Ε.Σ.Δ. 2ο ΜΕΡΟΣ (2006-2010)

 

 

Με εκτίμηση

το Δ.Σ. της Ένωσης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου