Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Mακεδονική Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης ν. Σερρών - Δράμας διοργανώνει πολιτιστική, επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο
"Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ"
η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/11/2018 στις 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων “Γεώργιος Χρηστίδης” στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Σερρών, με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΣ. Ο εισηγητής, Δρ. Γκάρεθ Όουενς “αποκαλύπτει” τα μυστικά του Δίσκου της Φαιστού και το Αίνιγμα της Μινωικής Κρήτης. Στο δεύτερο σκέλος της εισήγησης, ο καταξιωμένος γλωσσολόγος αναφέρεται στις επιγραφές του Δισπηλιού Καστοριάς που ρίχνουν φως στο Αίνιγμα της Νεολιθικής Ελλάδας.
Το θέμα της εισήγησης παρουσιάστηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, σε εκδήλωση του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, σε συνεργασία με το ΤΕΙ Κρήτης στις 7 Φεβρουαρίου 2018.
Ο Δίσκος της Φαιστού είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες επιγραφές στην  ιστορία της ανθρωπότητας. Πολλά έχουν γραφτεί κι ακόμη περισσότερα ειπωθεί σε σχέση με αυτόν, ωστόσο η εξήγηση του παραμένει μέχρι και τις ημέρες μας ένα άλυτο μυστήριο.





ΚΕΔΗΣ

Ανεξάρτητος

ΕΡΤ














41'

ΔΙΚΤΥΟ ΣΕΡΡΕΣ TV



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου